tiistai 27. lokakuuta 2009

Ne tulee ja vie mut pois ha-haa!

kauniin käyntis myös ne tuntee lyhdyn siellä mi jälleen loistaa yös jos en mä enää tavallain sen lyhdyn alla seisoai :-) häipyy maa ja taivaskin huulillasi säihkyy nimi rak :-) liian pian sai vois tulla kallis retki siks nyt :-) n alla haastellaan kuin ennen liisa pien huomas kaikki heti meitä katsoessaan et lempi yhteen veti k :-) äipyy maa ja taivaskin :-) n pian sai vois tulla kallis retki siks nyt jo lähden ain sulle nyt kuiskaan näkemiin vaik tahtoisin mä kau :-) leen loistaa yös jos en mä enää tavallain sen lyhdyn alla seisoain sun kanssas

torstai 22. lokakuuta 2009

Gordon Freeman meets Alan Turing

keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Puoli-Elämä 2

tiistai 20. lokakuuta 2009

maanantai 19. lokakuuta 2009

Rakas päiväkirja

On 19. lokakuuta. Olen Liz Parker, ja nämä ovat minun ajatuksiani. Voiko elämä palata enää normaaliksi? Kun seuraa sydäntään, se voi olla vaikeaakin. Joskus sydän vie paikkoihin, minne ei pitäisi mennä. Ne ovat yhtä pelottavia kuin jännittäviäkin ja yhtä vaarallisia kuin houkutteleviakin. Ja joskus sydän vie paikkoihin, joilla ei voi olla onnellista loppua. Eikä se ole edes pahinta. Pahinta on, että kun seuraa sydäntään, jättää taakseen kaiken normaalin ja syöksyy tuntemattomaan. Ja kun tekee sen, ei voi palata takaisin.

perjantai 2. lokakuuta 2009

Puhekuplia

Juuri uunista tullut esikoisrunoilija Kristian Blomberg jakaa nimikirjoituksia Ville Luoma-ahon kanssa Turun kirjamessuilla, Kirjan talon osastolla A40, tänään klo 12.30–13.30 ja huomenna klo 15.15–16. Ne, jotka eivät pääse paikan päälle hypistelemään juhlakalua, voivat nautiskella toiseksi parhaasta asiasta, eli monsieur Blombergin Puhekuplien pdf-versiosta.

» Nihilin muu ohjelma messuilla